Om os

Danmarks første og førende glaspoleringsfirma

Danmarks første og førende glaspolerings-firma

Hos Nordic Glass Repairs er vi innovative, idet vi hele tiden arbejder på at udvikle og optimere vores arbejdsteknikker, sådan at vi altid kan tilbyde dig de bedste resultater.

Lars Pedersen aka Chief 1Rockers by Choice
Læs mere
Super tjekket service ! Fik fjernet en dyb ridse..ret imponerende.
Katrine Kjær
Katrine KjærCG Jensen A/S
Læs mere
Vi er meget tilfredse med jeres gode service 😄
Mette PedersenPrivat kunde
Læs mere
Vi betaler med glæde, for resultatet blev flot, og bedre end vi havde turdet håbe på 😊
Barney RasmussenPrivat kunde
Læs mere
Vi er yderst tilfreds med det udførte arbejde det er så flot, der intet at se, vi skal nok anbefale jer til andre
Lars Bek
Lars BekTriplan A/S
Læs mere
Meget tilfredse, vi har anbefalet jer til flere 😊
Karin GaardstedPrivat kunde
Læs mere
Vi er yderst tilfredse med jeres arbejde og vil helt klart bruge jer igen hvis det bliver aktuelt.
Tidligere
Næste

Vores DNA

Nordic Glass Repair er Danmarks første og førende glaspoleringsfirma, og vi tilbyder løsninger til skader på både glas og stål. Vi har udført professionelle glasreparationer for privat- og erhvervskunder siden 2014, og vi har særlig meget erfaring fra byggeindustrien. Siden 2019 har vi desuden kunne tilbyde løsninger på stål, og vi har bl.a. poleret skader væk fra elevatorer for Otis.

Hos Nordic Glass Repairs er vi innovative, idet vi hele tiden arbejder på at udvikle og optimere vores arbejdsteknikker, sådan at vi altid kan tilbyde dig de bedste resultater. Vores erfarne teknikkere har evnen til at ”læse” skader, da de har set uendelig mange skader på både glas og stål. Vi kan derfor hjælpe dig med at opklare årsagen til skaden, da fx fjernelse af mørtel og vinduespudsning skaber forskellige mønstre.

Vi omtaler ofte vores teknikkere som ninjaer – de klarer opgaven og efterlader sig ingen spor. Vi opererer nemlig ud fra et kodeks om ordentlighed, sådan at vi sikrer dig både en positiv oplevelse og et tilfredsstillende resultat.

Vi vedligeholder bl.a. hos:

Klimaansvarlige

Vi lægger vægt på at levere løsninger, der er klimaansvarlige og samtidig sikrer dig den bedste pris. Nordic Glass Repair er nemlig ikke blot et valg om at spare penge, det er også et grønnere valg. Med omtanke for Jordens ressourcer er det vores ambition at restaurere fremfor at anvende nye materialer. På den måde sparer vi naturen for en hel masse CO2 og SOx, idet vi istandsætter solide, bevaringsværdige materialer som glas og stål fremfor at benytte helt nye materialer. Ved fremstillingen af blot et enkelt kilo glas produceres ca. 0.75 kilo CO2 – hvilket både er belastende for klimaet og din pris.

Samtidig er det tidskrævende at få skiftet en hel rude eller stålkonstruktion, og vi sparer dig derfor for en masse tid og planlægning, da vi har ekspertisen til at restaurere både glas og stål, så de igen fremstår som nye. Alle vores teknikkere er oplært i at kunne evaluere efter den lovlige tolerance indenfor aflevering af nye thermoruder EN 1279-1 fra Dansk Standard. Har du andre krav til standarder, kan vi naturligvis også leve op til det.

Vores værdier

Troværdighed
🠒

Det er af yderste vigtighed for os, at vi er troværdige, og derfor holder vi, det vi lover. Du vil derfor opleve, at vi er ærlige med dig omkring de vejrmæssige udfordringer, der kan have indflydelse på vores arbejde.

Kvalitet
🠒

Vi sætter en ære i at levere landets højeste kvalitet. Vi er ærlige omkring, hvordan vi kan håndtere en skade, og vi leverer det resultat, vi lover.

Det økonomiske og miljørigtige valg
🠒

At vi både kan spare vores kunder en masse penge samt miljøet for en masse co2-udledning er noget, vi er rigtig stolte over i NGR. I de fleste kontekster er det sjældent, at den bæredygtig løsning samtidig er den billigste løsning.

  • NGR logo-midlertidig
    Kontakt os

Har du en opgave, der skal løses? Og vil du sikre dig et resultat af højeste kvalitet?

  • NGR logo-midlertidig
    Få et uforpligtende tilbud fra Nordic Glass Repair