Glaspolering

Reparation af glas udføres professionelt

Ved at vælge os slipper du for udskiftning af dit skadede glas. Vi polerer og restaurerer alle typer af skader på alle typer glas, glasfacader, butiksvinduer, døre og meget andet.

Typisk sparer vores kunder 80 % af prisen i forhold til, hvis de havde valgt at udskifte glasset i stedet. Samtidig spares miljøet for en masse Co2, da glasproduktion er belastende for miljøet. Produktion af 1 kg glas udleder mellem 0.7 og 1kg C02. Dertil kommer transport, levering og produktion af vinduesrammer.

Før Efter
"Super tjekket service! Fik fjernet en dyb ridse..ret imponerende."
- Lars Pedersen aka Chief 1

Vi tilbyder løsninger til

Byggebranchen

Fjernelse af mørtel og lim
Vinduespudserskader
Tabte mursten
Kalk-/Silikat aflejringer
Kemiske skader fra MgO-plader
Små vinkel-/svejseskader
Vurdering af den lovlige tolerance
Brusekabiner

Ejendomsvedligeholdelse

Ridser fra cykler
Renovere facadeglas og altanværn
Fjernelse af gammelt kalk / silikat på vinduer og rammer
Fjernelse af syremærker fra graffiti
Rengøringsskader
Husdyr
Børn
Brusekabiner

Ejendoms-vedligeholdelse

Ridser fra cykler
Renovere facadeglas og altanværn
Fjernelse af gammelt kalk / silikat på vinduer og rammer
Fjernelse af syremærker fra graffiti
Rengøringsskader
Husdyr
Børn
Brusekabiner

Industrien

Fjernelse af stænk og ridser
Genopretning af visuelsikkerhed i operations områder
Restaurering af maskinruder
Styrehuse på boreplatforme, stålfabrikker og skibe

Private

Alle mulige skader fra børn og husdyr
Fjerne ridser fra uerfaren vinduespudser, maler, mure, fugleklatter etc.
Parasol-/havemøbelmærker på terrasseruderne
Skader fra skuresvamp hvor man har brugt den forkerte side
Fjernelse af rengøringsskader på brusekabine
General slitage på glas i døre og vinduer

Forsikringssager

Fugleskader
Hundekradse mærker
Hærværk
Graffiti
Børn
Havemøbel mærker efter storm

Transport

Genopretning af visuelsikkerhed
Bus-, tog-, Metro og skibsvinduer
Fjernelse af slitage
Vinduesvisker mærker

  • Gratis vurdering af opgaven

Vi giver en gratis vurdering af opgaven, du skal blot sende en mail med en beskrivelse af omfanget af skaden samt et eller flere billeder af skaden. Ved større opgaver eller opgaver med stillads/lift skal vi også bede om facadetegninger og evt. mangellister.

På de tilsendte billeder skal vi kunne se hele ruden med skade, gerne et close up af den mindste afstand fra ramme til skade

Vi arbejder indenfor glasindustrien.dk's retningslinjer
🠒

Vi overholder retningslinjerne for ‘synsmæssig kvalitet’ også kaldet lovlige tolerancer EN1279.

Klik her for at læse mere

I gennemsnit sparer vores kunder 80 % af prisen
🠒

Det er en kæmpe økonomisk gevinst at få restaureret sit beskadigede glas fremfor at udskifte det med nyt.

Du skåner miljøet, når du ikke udskifter dit glas
🠒

Produktionen af ét kg glas udleder mellem 0,7 og 1 kg C02.
Dertil kommer transport, levering og produktion af vinduesrammer.

FAQ

Da det er sjældent at nogen skader/ridser deres ruder eller metal ens, er vores grundregel at 1 gennemsnitlige str. rude eller enhed(metal), koster 1000 kr ex moms og det inkluderer: materialer, rengøring og 1 times polering. Hvis skaden eller ruden/enhed er større end gennemsnittet, så starter vores taxameter og vi afregner pr. halve time 392,50 kr ex moms.

Ja, det kan den, så længe vi har 15 cm fra skade til ramme, kan vi lave en perfekt reparation, hvis der er mindre afstand afhænger det af dybden af skaden, hvor god reparationen bliver.

Ja, det kan vi. Så længe vi har 15 cm, fra skade til ramme, kan vi lave en perfekt reparation, hvis den er mindre afstand afhænger det af dybden af skaden, hvor god reparationen bliver.

Ja, det kan der. Ofte kan vi klare det med en kemisk afvask, hvis facaderensen har brændt sig ind i glasset over længere tid, bliver vi nødt til at polere rensen af, det tager længere tid – men af, det kommer det.

Ja, ridserne kan fjernes 100 % hvis der er 5-10 cm fra skade til ramme alt afhængig af hvordan skaden ligger. Hvis der er mindre afstand vil der ofte være en prik på str. med et knappenålshoved tilbage, endnu engang alt afhængig af skaden.

Nej desværre, der er ingen plads til at polere/slibe skaden væk uden at lave bølger i glasset, vi skal bruge alt afhængig af hvordan skaden ligger, 5-15 cm fra skade til ramme for at lave en perfekt reparation.

Ja, ridsen kan fjernes 100 % hvis der er en fin ridse skal glasteknikeren have 5 cm fra skade til ramme. Hvis der er mindre afstand vil der ofte være en prik på str. med et knappenålshoved tilbage, alt afhængig af skaden.

Hvis det er et lille stenslag – Ja, så kan vi redde den. Men pga. vi ikke kan ‘fylde’ hullet ud i vinduesglas som ved autoglas, SKAL vi have min 20 cm nogen gange mere, for at kunne slibe ned til bunden af slaget og polere ruden op igen, til et godt resultat.

Delvist ja, hvis ridserne efter fjernelse af mørtelen ligger 10-15 cm fra rammen kan glasteknikeren lave en perfekt reparation, men har mørtel ligget helt ud til rammen og vi har mindre end 10 cm, kan vi ikke fjerne mærkerne uden at lave bølger i glasset og de ruder skal med beklagelse udskiftes, men resten vil vi kunne redde og derved, stadig spare vores kunder mange penge.

Ja, glasteknikeren skal bruge 5-15 cm fra skade til ramme, for et flot resultat men det kommer an på hvordan ridsen ligger. Hvis det er en enkelt ridse vil han gå ind og pletreparerer.

Ja, men det er en bekostelig affære, så vi anbefaler det kun ved originalt designerglas der er bevaringsværdigt pga. lige meget om der er 1 eller 100 ridser på bordet, så er det den dybeste ridse der afgør hvor meget glas der skal slibes af HELE pladen, da man ikke kan plet-reparerer bordplader som vi kan med vinduer, døre, altanværn osv. da det vil skabe bølger. Glas der bruges til bordplader er også enormt hårdt, så det tager generelt meget længere tid at slibe bordplade-, gulv- og panserglas end ‘normalt’ glas.

Nej, der skal man have fat i en autoglasmand. Men hvis du har en vintagebil med originalt glas der ikke bliver lavet længere, så gør vi.

Ja, tag et billede af mesterværket og mål den korteste afstand fra skade til ramme, har vi 15 cm bliver reparationen perfekt er der mindre, kommer det an på hvordan skaden ligger.

Ja, det kan de. Men jo større en hund det er, jo større og dybere kradsemærker er det, jo mindre hund det er jo nemmere bliver det for os at fjerne. Hvis der er kradsemærker helt ud til rammen vil vi ikke kunne fjerne dem helt inde ved rammen/pakning, men vi vil kunne minimere det meget.

Ja, vi kan polere alt glas. Gulvglas er dog ekstra hårdt og tager generelt længere tid at polere end normalt vinduesglas, men vi er stadig en kæmpe besparelse sammenlignet med udskiftning til ny låge.

Ja, det er samme regler som ved et vindue, det kommer an på hvordan skaderne ligger, men ofte kan teknikeren polere skader der ligger 5 cm fra rammen, alt afhængig af hvordan ridserne ligger.

Ja, for os er det bare en kunstnerisk ridse hvor vi skal oftest skal bruge 15 cm fra tagget til rammen for at lave en perfekt reparation, da der bliver trykket til når tagget laves. Hvis der ikke er de 15 cm, så lige præcist ved butiksruder ser man ikke de bitte små mærker vi efterladt i randzonen pga. at ved butiksruder kigger man oftest på alt det der bag ved og i midten af ruden.

Ja, vi skal slibe til bunds i ætsemærket og derefter poleres op. Glasteknikeren skal bruge fra 5-10 cm fra skade til ramme, alt afhængig af skaden for at lave en perfekt reparation.

Ja, alle vores teknikere er oplært i EN 1279-1, vi kan levere et resultat til tolerancen eller til perfekt stand, alt afhængig af skaden og hvordan den ligger.

Ja, det kan vi. Silikatet kan godt komme af, alt afhængig af hvor meget det har bagt i solen og hvor lang tid silikaten har siddet på ruden, kan vi enten give ruder og rammer en kemisk afvask og hvis det ikke virker skal det poleres af med maskine, men af det kommer det.

Ja og nej, det kommer helt an på hvor tæt vinkelsliberen har været på ruden da den blev brugt. Da de kendte vinkelslibergnister er glødende metal, der laver/smelter kanaler ind i glasset og hvis de er løbet langs glasset, kan ruden ikke reddes. Det kan ses på at pletterne på ruden er ovale og brunlige. Hvis man har stået min. 4 meter væk fra ruden vil pletterne på ruden være runde og hvide og så er der en god chance for at vi kan redde ruden.

Ja, det kan de, de skal poleres af og glasteknikerne kan gå rigtig tæt på rammen i disse tilfælde og få ruderne så flotte igen.

Ja, alt glas med silikat kan reddes. Ofte kan vi klare det med en kemisk afvask, hvis silikaten har brændt sig ind i glasset over længere tid/år eller fået meget sol f.eks. sydsiden, bliver vi nødt til at polere silikaten af, det tager længere tid – men af, det kommer det.

Denne type opgave hører ind under vores specialopgaver.

Ja og teknikeren kan ofte i disse tilfælde gå helt tæt på rammen og stadig få et godt resultatet pga. glasset er ekstra tykt.

Denne type opgave hører ind under vores specialopgaver.

Ja, det kan de, det eneste autoglas vi laver er vintagebiler med originalt glas der ikke bliver lavet længere, eller kæmpe gravemaskiner, ruder bulldozere og dv. styrehuse på skibe/både.

Denne type opgave hører ind under vores specialopgaver.

Ja, vi arbejder for alle.

Ja, vi dækker hele landet. Vi samler arbejde til 4 – 5 dage og bliver og overnatter. Vi lægger overnatning, transport- og broudgiften fra Sjælland sammen og deler ud som et tillæg mellem alle kunder på turen, så er der ikke nogen der hæfter for det hele. Vi er i Jylland ca. hver 4 uge og oftere om sommeren.

  • NGR logo-midlertidig
    Kontakt os

Har du en opgave, der skal løses? Og vil du sikre dig et resultat af højeste kvalitet?

  • NGR logo-midlertidig
    Få et uforpligtende tilbud fra Nordic Glass Repair