Metal renovering

Vi renoverer beskadiget metal for byggeindustrien

Metalpolering

NGR tilbyder løsninger til: Rustfrit stål, kobber, messing og aluminium. Vi restaurerer/fjerner kosmetiske skader på stål og andre metaloverflader tilbage til ny stand uden udskiftninger af dyrebare paneler og uden at forstyrre driften.

Teknikerne har stor erfaring med at gendanne/matche de forskellige fabriksfinish fra satin til højglans.

 

Vi kan fjerne:

graffiti

hærværk

Alle slags ridser

Kemisk og syreskade

generelt slid

 

Nøgleområder:

 

Køkken elementer

Elevatorer

Rulletrapper

Stålpaneler

Kontrolpaneler

Udstyr til håndtering af bagage

Bryggerier og bryggeriudstyr

 

I områder med meget trafik, tilbyder vi en service uden for alm. arbejdstid, hvor reparationer evt. kan udføres natten over.

 

Vi tilbyder løsninger til:

 

Byggebranchen (Knap s.3 – typiske reparationer for nybyggeri inkludere; fjernelse af ridser i køkkener og stål paneler fx elevatør, rulletrapper, stål kanter efter skader under byggeri)

 

Ejendoms vedligeholdelse (Knap s.3 – typiske reparationer for ejendomsservice firmaer; Fjernelse af grafitti i elevatore, restaurering af gamle stål overflader på rulletrapper, polering af trapper, indgangspartier og navneskilte)

 

Private (Knap s.3 – Typiske reparationer; alt muligt fra polering af stål køkken elementer, stål væg til køkkener, bruseniche af stål typisk efter forkert rengøring.

 

Specialopgaver (Knap s.3 – Polering af stål i storkøkkener efter rengørings skader, restaurering og højglanspolering af kobber bryggekedler på bryggerier)

 

Vi er pt. primært brugt af byggeindustrien, ejendomsinspektører og serviceteknikere ved aflevering af nye elevatorer eller til restaurering af det interne rustfrie stål primært elevatorer på bygninger, hvor de er i brug.

 

Internt stål i bygninger er et dyrt materiale at udskifte, og det kan være meget forstyrrende i dagligdagen, hvis fx elevatoren er lukket ned, under reparationer/udskiftning af paneler.

Uden at lukke elevatoren ned for brug, tilbyder vi spot reparationer og restaurering af hele overflader/paneler, der matcher fabrikkens finish.

 

Vi har meget erfaring med restaurering, polering og vedligeholdelse af kobber og messing. Vi står for vedligeholdelse af Carlsberg bryghus, Bar Jacobsen og Panum institut.

QUESTIONS?

Whether you’re curious about features, a free trial, or even press, we’re here to answer any questions.